Zonnebrillen voor sport

Een zonnebril tijdens het sporten, voor elke sport.

Wilt u een sportbril kopen, dan moet u in de eerste plaats rekening houden met de aard van de activiteit. Elke sport heeft specifieke eigenschappen en behoeften. Zo varieert de mate van windbescherming als u gaat fietsen, lopen, skiën of golfen. Maar ook de mate van contrastverhoging voor bepaalde kleuren, kunnen uw prestaties aanzienlijk verbeteren.

  • Oakley Sport Zonnebril
  • Oakley Sport Zonnebril
  • Oakley Sport Zonnebril

Sportbril op sterkte

Bent u op zoek naar een sportbril op sterkte, dan bent u bij opticien L.Zwijsen Optics aan het juiste adres! Wij voorzien een ruim assortiment aan van Oakley zonnebrillen, dé referentie in de wereld van sportbrillen, geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

En of het nu gaat om unifocale of progressieve glazen, unitint of  een sportbril met meekleurende glazen, we kunnen u de gewenste gezichtscherpte geven tijdens het sporten of tijdens uw buitenactiviteiten.

 

Sportbril dames

Wij vinden het belangrijk dat iedereen optimaal zijn sport kan beoefenen. Daarom hebben we modellen voor dames die perfect aansluiten bij hun noden. Kom gerust langs in onze winkel om onze brilmonturen te ontdekken.

 

Oakley zonnebril

Bij L. Zwijsen Optics hebben we een gevarieerd aanbod Oakley sportbrillen. Op basis van de vorm van uw gezicht kunnen we u het meest geschikte brilmontuur adviseren voor een optimale afscherming.

 

Oakley op sterkte

Wist u dat heel veel modellen van de Oakley zonnebril kunnen worden voorzien van glazen op sterkte? Sportbrillen beschermen u niet alleen tegen het zonlicht maar ook tegen de wind, ze geven u de bescherming die u nodig heeft tijdens het sporten.

 

Skibril op sterkte

Tijdens het skiën is het belangrijk om een goede skibril te gebruiken om u te beschermen tegen de reflectie van de sneeuw. Wij bieden een sportbril aan op sterkte die goed aansluit bij uw noden. Ontdek onze sportbrillen met meekleurende glazen in onze winkels in de gemeente Mol, Herentals en Sint-Niklaas.

 

Sportbril op sterkte: fietsen

Opticien L.Zwijsen heeft een ruim assortiment fietsbrillen. Bij het kiezen van een sportbril moet u rekening houden dat de bril goed aansluit zodat u vrij kunt bewegen tijdens het fietsen. Bent u op zoek naar een sportbril op sterkte voor het fietsen? Veel modellen van Oakley fietsbril kunnen voorzien worden van brilglazen op sterkte. Ontdek onze sportbrillen met meekleurende glazen in onze winkels in de gemeente Mol, Herentals en Sint-Niklaas.

 

Sportbril voor tennis en golf

Tijdens het tennissen of golfen in openlucht is het belangrijk om vlot te kunnen bewegen zonder last te hebben van uw zonnebril. De sportbril zal het contrast verhogen tussen de bal en het terrein. Bij opticien L.Zwijsen Optics voorzien we voor elk sporttype de ideale sportbril. Test onze sportbrillen uit in onze winkel om de beste keuze te kunnen maken.