Sportbrillen

Een zonnebril tijdens het sporten, voor elke sport.

Wilt u sporten met bril, dan moet u in de eerste plaats rekening houden met de aard van de activiteit. Elke sport heeft specifieke eigenschappen en behoeften. Zo varieert de mate van windbescherming als u gaat fietsen, lopen, skiën of golfen. Maar ook de mate van contrastverhoging voor bepaalde kleuren, kunnen uw prestaties aanzienlijk verbeteren.

Bij L. Zwijsen Optics hebben we een gevarieerd aanbod Oakley-sportbrillen. Op basis van de vorm van uw gezicht kunnen we u het meest geschikte montuur adviseren voor een optimale afscherming.

Custom service.

Wenst u uw oakley volledig zelf samen te stellen, kom dan gerust langs om samen met ons uw Oakley zonnebril van A tot Z te personaliseren.
U kiest het model, kleur, afwerking, glazen en na enkele dagen kan u uw zelf samengestelde bril komen afhalen.

Op sterkte.

Wist u dat heel veel modellen van Oakley kunnen worden voorzien van glazen op sterkte? Sportbrillen beschermen u niet alleen tegen het zonlicht maar ook tegen de wind. En of het nu gaat om unifocale of progressieve glazen, unitint  of verkleurend, we kunnen u de gewenste gezichtscherpte geven tijdens het sporten of  uw buitenactiviteiten.

Zonneglazen actie 2018

Kies uit meer dan 46 verschillende tinten en geef een persoonlijke 'touch' aan uw zonnebril op sterkte.

Lees meer