Kinderzonnebrillen

Net zoals de huid van onze kinderen, zijn hun ogen eveneens extra gevoelig aan de schadelijke UV-stralen. Daarom is het van groot belang de ogen van onze kinderen te beschermen met een goede zonnebril. Laat u adviseren in het kiezen van de juiste kinderzonnebril, eventueel op sterkte.

  • Ray-Ban Zonnebril Kind
  • Ray-Ban Zonnebril Kind

Kinderbril

Wanneer je er op uit trekt met je kleine spruit, wil je ook hun ogen beschermen. Kies voor een bril die perfect op hun neus past, zodat het UV-licht gefilterd wordt. Een zonnebril met een slechte UV absorptie doet immers meer kwaad dan goed.

De kinderbrillen collecties bij L. Zwijsen Optics volgen de laatste trends op. Zo kan heel het gezin trendy op uitstap vertrekken. Net zoals papa of mama kan het kind kiezen voor een pilotenbril een gelijkaardig brilmontuur op maat van het kind.

Onze collecties bieden een ruime keuze voor zowel de allerkleinsten tot de 14-jarigen, en dit aan scherpe prijzen. Voortaan mag je als ouder gerust zijn dat jullie kinderen de juiste bescherming hebben én er hip uitzien!

Kinderzonnebril op sterkte

Wenst u een zonnebril op sterkte voor je kind? Vraag in onze winkels in de gemeente Mol, Herentals of Sint-Niklaas naar de mogelijkheden.