Onze winkels

L. Zwijsen Optics heeft niet 1 maar 3 winkels waar je terecht kan voor brillen, contactlenzen en andere zichtgerelateerde benodigdheden. Woon je in Oost-Vlaanderen, Antwerpen of Limburg? Dan kan je makkelijk in een van onze winkels terecht.

Zoek je een optiek in Sint-Niklaas? Breng ons gerust een bezoekje in de Stationsstraat 6. Ook voor naburige gemeenten in het Waasland zoals Beveren, Temse of Waasmunster zijn we makkelijk bereikbaar aangezien onze optiek zich aan het begin van de Stationsstraat situeert. Daardoor kan je makkelijk in de parking onder de markt parkeren. Bovendien parkeer je gratis doordat we hiervoor parkeertickets aanbieden.

Onze andere 2 winkels bevinden zich in de provincie Antwerpen maar zijn ook vlot bereikbaar voor klanten uit Limburg. Deze bevinden zich in Herentals (Grote Markt 7) en Mol (Laar 23). Net zoals in onze vestiging in Sint-Niklaas bieden onze 2 optieken geïndividualiseerde oogmetingen, advies op maat en een uitgebreide selectie brillen, contactlenzen en gerelateerde producten.

Onze drie winkels zijn erkende Varilux Centers: je kan er dus terecht voor gespecialiseerde Varilux producten zoals Eyezen glazen of de nieuwe Varilux X reeks. Met deze op maat gemaakte glazen verschaf je je ogen het ultieme draagcomfort of het allerscherpste zicht van op alle afstanden. Klik op de link hierboven om meer te weten te komen over Varilux, of lees ons laatste blogbericht over de voordelen van Eyezen glazen.