Uw Varilux center

Persoonlijk advies van een expert

 

L. Zwijsen Optics is een gecertificeerd Varilux center. Dat betekent dat je niet alleen bij ons terecht kan voor de aankoop van Varilux brillenglazen, maar ook voor professioneel advies van een vakkundig opticien. Gecombineerd met een persoonlijke analyse van jouw kijkbehoeften en montage loop je gegarandeerd met de meest optimale glazen van Essilor naar buiten! Bovendien heb je automatisch recht op de 9-Proef:

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Breuk en diefstal garantie
  • Europe Travel Assistance
  • Enz. 
    ​Kom langs en laat u volledig informeren over deze, toch wel unieke service.

Wat zijn de kenmerken van Varilux glazen?

 

Lichtomstandigheden

Een eerste aspect waarin Varilux glazen een duidelijk voordeel bieden, is hoe ze inspelen op de variatie in lichtinval. Ze zorgen in iedere lichtomstandigheid voor optimaal contrast en scherpte. Op die manier geniet je van kristalhelder zicht, op klaarlichte dag of ‘s nachts, in donkere kamers of overbelichte zalen.

Variabele kijkafstand

Een leesbril nodig om de krant te lezen of de berichten op je smartphone te bekijken, en een gewone bril of contactlenzen voor in de verte? Met een Varilux bril is dat niet langer nodig. Op alle afstanden garandeert Essilor uitstekende scherpte.

Gepersonaliseerde brillenglazen

Het kijkgedrag en de vorm van jouw ogen zijn even uniek als je vingerafdruk. Ook de keuze van het montuur is van belang om nu net dat perfecte zicht te bekomen. Om die reden zijn de Varilux brillen van Essilor volledig gepersonaliseerd in combinatie met het door jou gekozen montuur én bovendien zijn ze op maat geslepen. Zo garandeert men een optimaal gebruiksgemak en -prestatie die uniek is voor jouw ogen.

Gebruiksgemak

Klanten die overgestapt zijn naar Varilux zijn het er over eens: zowel de glazen als het montuur zijn naast hun optimale prestatie ook erg zacht op de ogen. Naast kwaliteit verschaffen ze dus ook het hoogste gebruiksgemak op vlak van gewenning en draagcomfort.

Geschikt voor iedere activiteit

Ieders levensstijl is anders. Of we nu digitaal werken en ‘s avonds onderuit zakken voor tv, of druk bezig zijn met sporten en graag zonnebaden - geen twee daginvullingen zijn hetzelfde. De Varilux glazen van Essilor zijn er in verschillende uitvoeringen, zodat je de meest geschikte Varilux glazen kan kiezen voor elke situatie.

 

Kwaliteit verzekerd

 

Varilux brillenglazen hebben een CE-label, zodat je zeker weet dat ze voldoen aan alle EU-eisen op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu. Bovendien ontvang je bij aankoop van glazen in ons Varilux® center het dienstencharter ‘Negenproef’. Dit uitgebreide servicepakket biedt bovenop de gewenningsgarantie 3 jaar garantie tegen breuk en diefstal voor progressieve glazen. Maar het bevat ook diensten als gratis onderhoud en onmiddellijke herstelling (als de aard van de herstelling het toelaat).

 

Nieuw in het Essilor-gamma

 

Essilor voert continu onderzoek uit naar de nieuwste ontwikkelingen binnen oog- en zichttechnologie. Daarom brengen ze geregeld nieuwe producten op de markt om in te spelen op die laatste trends en ontdekkingen.

Varilux X Series

Deze progressieve glazen breken potten op vlak van scherpte en detail. Dankzij de baanbrekende Xtend Technology vergroot de bril je gezichtsveld en breidt het je zicht op armlengte uit. Ons dagelijks kijkgedrag is door de inburgering van smartphones, computers, tablets en laptops zodanig geëvolueerd dat we steeds meer zichtcorrecties nodig hebben van dichtbij. En daar speelt de Varilux X Series perfect op in.

Eyezen

Dit pareltje kwam al uitvoerig aan bod in een recente blogpost, maar we konden het niet laten om ze hier nog eens te vermelden. Last van vermoeide ogen? Dan bieden Eyezen glazen de oplossing.

Zit je frequent voor je computer op het werk of thuis? Vele digitale apparaten stralen blauw-violet licht uit, onder andere ook laptops, tablets of smartphones. Dit leidt vaak tot droge ogen en vermoeidheid na je werk. Eyezen glazen filteren die schadelijke UV-stralen dankzij de Light Scan en Eyezen Focus technologieën. Zo bescherm je niet alleen je ogen maar behoud je ook je energie de hele dag lang!

Bovendien zijn deze glazen beschikbaar aan actieprijzen! Ontdek ze nu bij ons.

 

Bezoek ons Varilux center

 

Ben je op zoek naar kwaliteitsglazen én kwaliteitsadvies? Kom eens langs in een van onze winkels en laat je bijstaan door een professional. Of neem contact met ons op voor meer informatie over Varilux.

  • Uw Varilux center