Uw varilux center

Persoonlijk advies van een expert

L. Zwijsen Optics is een gecertificeerd Varilux center. Dat wil zeggen dat u niet alleen bij ons terecht kunt voor de aanschaf van Varilux brillenglazen, maar ook voor professioneel advies van een vakkundig opticien. Gecombineerd met een persoonlijke analyse, advies en montage loopt u gegarandeerd met de meest optimale glazen van Essilor naar buiten!

Kwaliteit verzekerd

Varilux brillenglazen hebben een CE-label, zodat u zeker weet dat ze voldoen aan alle EU-eisen op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu. Bovendien ontvangt u bij aankoop van glazen in ons Varilux® center het dienstencharter ‘Negenproef’. Dit uitgebreide servicepakket biedt bovenop de gewenningsgarantie 3 jaar garantie tegen breuk en diefstal voor progressieve glazen. Maar het bevat ook diensten als ‘gratis onderhoud’ en ‘onmiddellijke herstelling’ (als de aard van de herstelling het toelaat).

Bezoek ons Varilux center

Bent u op zoek naar kwaliteitsglazen én kwaliteitsadvies? Kom eens langs in een van onze winkels en laat u bijstaan door een professional. Of neem contact met ons op voor meer informatie over Varilux.

  • Uw Varilux center