De perfecte bril kiezen

Op zoek naar perfectie

De perfecte bril kiezen, is geen gemakkelijke opgave. Een bril moet u niet alleen goed staan, maar u moet er natuurlijk ook perfect mee kunnen zien én u 100% comfortabel voelen. Met de hulp van onze experts vertrekt u altijd met de beste bril, zonnebril of lenzen.

Profiteer van totaalservice

Service is essentieel voor ons team. Onze experts luisteren aandachtig naar uw specifieke wensen en noden als u een bril wilt kiezen, maar gaan nog een stapje verder in hun dienstverlening. We denken out-of-the-box en gebruiken onze kennis en expertise om u de meest optimale oplossing aan te bieden. Zo zou het zomaar kunnen dat u naar buiten wandelt met een bril die niet alleen voldoet aan het medisch voorschrift, maar uw ogen ook nog

eens beschermt tegen beeldscherm-vermoeidheid.

Na uw aankoop

Maar ook na het kiezen van uw bril of lenzen staan wij altijd voor u klaar. Bijvoorbeeld met persoonlijk advies, herstellingen, uitgebreide garanties en oogmetingen. Wij houden constant de vinger aan de pols en corrigeren waar nodig. Ons doel is u perfect zicht te garanderen. Elke dag weer. 

Vertrouw op de specialist

Wilt u de perfecte lenzen of bril kiezen? Vertrouw dan op de specialisten van L. Zwijsen Optics. Kom langs in de winkel voor persoonlijke begeleiding of maak een afspraak.