SOLDEN! Tot 50% korting op zonnebrillen!

De zomersolden komen er weer aan! Nu de terrasjes terug open zijn, is het de ideale gelegenheid om je collectie aan te vullen met nieuwe trendy monturen. Om je daarbij te helpen heeft L. Zwijsen spectaculaire kortingen voor jou in petto. Tijdens de hele maand juli geniet je van kortingen tot wel 50%*! Ben jij ook benieuwd? 

Kom gerust langs in één van onze winkels, waar ons team klaar staat om je te begeleiden bij je keuze. Wij werken bij voorkeur op afspraak, zodat we iedereen op een veilige en vlotte manier kunnen helpen.

 

Solden bij L. Zwijsen

Klaar om je zomerlook helemaal af te maken met een aantal trendy brillen? Geniet tijdens de solden van ongeziene kortingen: 10%, 30% en zelfs 50% op merken zoals  zoals Chanel, Tom Ford, Chloé, Ray Ban en Dior. Kies uit verschillende tinten, stijlen en monturen om de perfecte brillen te vinden die helemaal bij je passen!

Vraag in onze winkels om hulp voor persoonlijk advies en geniet van de mooie zomerdagen met een nieuwe look! Wacht niet te lang, want de actie is geldig van 1 tot 31 juli 2021!

 

 

 

Voorwaarden:
*Vraag in de winkel naar de voorwaarden. De soldenkortingen kunnen niet gecombineerd worden met andere kortingsregelingen.