Duo-actie zomer 2020

Zoekt u nog een fris, nieuw montuur om uw zomerlook volledig af te maken? Of bent u uw oude bril gewoon beu? Dan bent u bij L. Zwijsen Optics aan het juiste adres. Schaf nu een nieuw optisch montuur aan en geniet daarbovenop nog eens van een spectaculaire korting op zonnebrilglazen.

Twijfel dus niet langer en kom langs in één van onze winkels, waar onze medewerkers klaar staan om u te begeleiden bij uw keuze.

 

Op zoek naar inspiratie?

 

Overtuigd om een nieuw optisch montuur aan te kopen, maar nog op zoek naar inspiratie? Raadpleeg dan zeker ons blogartikel over de zomertrends op vlak van brilmonturen voor 2020. Er is voor elk wat wils. Van ronde, kleurrijke monturen tot verfijnde zwarte brillen. 

U bent uniek, dus uw bril moet dat ook zijn. In onze uitgebreide collectie vindt u zeker een montuur dat zowel bij uw persoonlijkheid als stijl past.

 

Maak die zomerlook compleet!
 

Maak nu nog een afspraak in één van onze winkels en vraag naar de duo-actie. Geniet, bovenop de aankoop van uw nieuw optisch montuur, van een spectaculaire korting op zonnebrilglazen.

Tot snel!