De lens die je nodig hebt - Precision1™

Kijk je er al lang naar om lenzen te dragen of heb je nog geen lens gevonden die comfortabel zit? Zoek niet langer, de Precision1™-lens is hier bij L.Zwijsen Optics in Mol, Herentals en Sint-Niklaas. 

 

Daglenzen die je elke dag aan wil!

Al meer dan 130 jaar zijn wetenschappers dagelijks bezig met het ontwikkelen van de meest comfortabele en kwaliteitsvolle lenzen. Het moment is nu aangebroken. Met de Precision1™-lens zie je alles haarscherp zonder nog maar het gevoel te hebben dat je lenzen draagt. 

Door de SMARTSURFACE™ blijven deze lenzen langdurig comfortabel zitten en wil je nooit nog iets anders. Hun efficiënte en flinterdunne vochtlaag op het lensoppervlak bestaat maar liefst uit 80% uit water. Logisch toch dat deze als één voelen met je oog? 

Bovendien zijn deze lenzen perfect voor wie de eerste stap zet naar contactlenzen. Sta op, draag je geniale lenzen en gooi ze na een zalige dag gewoon weg. Je hoort het goed, de Precision1™-lenzen zijn wegwerplenzen en vervang je dagelijks. Perfect dus als je je zorgen maakt over het onderhoud van je lenzen en de bijhorende lensproducten. Hiermee kan je moeiteloos genieten en ervaar je langdurig comfort, de hele dag lang! 

Kortom, de Precison1™-lens biedt alleen maar voordelen. Allereerst zijn het wegwerplenzen die je dagelijks moet vervangen, waardoor ze makkelijk in gebruik zijn. Daarnaast zie je scherper dan ooit tevoren met de nieuwste technologie en oog voor het hoogste comfort. 

Actie: Kijk 1 maand gratis Netflix

Wacht niet langer en probeer deze revolutionaire daglenzen nu bij L. Zwijsen Optics. Geniet van een tijdelijke korting op jouw starterspack van 30 daglenzen voor slechts €23 in plaats van €29,50. Daarbovenop ontvang je een gratis Netflix-tegoedbon ter waarde van 15 euro waarmee je 1 maand gratis naar je favoriete films en series kijkt met je nieuwste daglenzen. 

Nog niet helemaal overtuigd? Vraag naar onze testpakketjes en probeer deze contactlenzen 5 dagen lang uit. Je zal ongetwijfeld versteld staan! 

Kom langs in onze winkel te MolHerentals of Sint-Niklaas en vraag naar onze Precison1™-lenzen. Het is jouw moment om te stralen en wij helpen je er graag mee.