Jouw tweede bril aan 50% korting

De zomermaanden komen er weer aan! Nu de terrasjes terug open mogen is het de ideale gelegenheid om je collectie aan te vullen met nieuwe trendy monturen. Om je daarbij te helpen heeft L. Zwijsen een spectaculaire korting voor jou in petto! Geniet nu van 50% korting bij aankoop van je tweede bril of zonnebril op heel ons gamma!

Kom gerust langs in één van onze winkels, waar ons team klaar staat om je te begeleiden bij je keuze. Wij werken bij voorkeur op afspraak, zodat we iedereen op een veilige en vlotte manier kunnen helpen.

 

Klaar voor de zomer?

Klaar om je zomerlook helemaal af te maken met een aantal trendy brillen? Bij ons moet je niet meer kiezen tussen twee monturen: neem ze simpelweg alle twee en geniet van je tweede bril aan halve prijs.  Kies uit verschillende tinten, stijlen en monturen om de perfecte brillen te vinden die helemaal bij je passen!

Vraag in onze winkels naar de actie en geniet van de mooie zomerdagen met een nieuwe look! Wacht niet te lang, want de actie is geldig tot 12 juni 2021!

 

Voorwaarden:
Op de voordeligste bril geldt de 50% korting; in 2de bril mag max. hetzelfde type glas worden verkocht; bestaande kortingsvoucher mag worden ingeleverd op 1ste bril; nieuwe voucher (met korting 10%) is alleen van toepassing op het bedrag van de 1ste bril ; de 2de bril is niet overdraagbaar aan een andere persoon; niet in combinatie met andere kortingsregelingen; vraag naar overige actievoorwaarden in de winkel.