Professionele oogmeting

Voor een perfect zicht is het essentieel dat je regelmatig je ogen laat testen. We raden je aan om gemiddeld om de 2 jaar een oogtest te laten uitvoeren om oogafwijkingen waar te nemen. De afwijking kan immers door de jaren heen wijzigen. Hiervoor hoef je niet noodzakelijk bij een oogarts langs te gaan. Bij optiek L. Zwijsen Optics kan je altijd terecht voor een uiterst precieze oogmeting met de meest geavanceerde toestellen.

 

De voordelen van onze onze oogmeting

 

Denk jij er aan om een oogtest uit te laten voeren bij een oogarts? Daar kan je evengoed bij ons voor terecht. We sommen even de voordelen van onze in-house oogmetingen op:

  • Sneller: Momenteel zijn er lange wachttijden om bij de oogarts terecht te kunnen. Bij ons kan je quasi meteen langskomen of online een afspraak maken. Bovendien combineer je vaak een bezoekje aan de oogarts én een tweede aparte trip naar de optiek. Bij ons een oogmeting laten uitvoeren? Dan sla je twee vliegen in één klap.

  • Doorverwijzing: Gezien onze opleidingen en deskundigheid zullen we je doorverwijzen naar een oogarts indien een bril of contactlenzen het zicht niet zouden verbeteren. Middels onze doorverwijzing maak je meer kans om sneller door een oogarts verder te worden geholpen.

  • Meteen een oplossing: Blijkt uit de oogtest dat je een bril nodig hebt? Dan helpen we je onmiddellijk verder. In onze winkels kan je meteen een bril aanschaffen en ook contactlenzen (daglenzen, maandlenzen, torische lenzen of multifocale lenzen) zijn er beschikbaar. Uiteraard ben je ook aan het juiste adres voor andere toebehoren zoals lenzenvloeistof of oogzorg producten.

 

Droge ogen?

 

Niet meteen een bril nodig maar wel last van droge ogen? Je bent niet alleen:  14,5% van de bevolking kampt er mee. Gelukkig bestaat ook hiervoor een oplossing: L. Zwijsen Optics biedt het volledige gamma Systane® aan. Na screening van de oorzaak (evaporatieve- of water deficiëntie of een combinatie ervan), stellen we aan de hand van de verschillende Systane®-producten een behandelingsplan voor.

Kom eens langs en overloop samen met onze opticiens het probleem zodat we het zo snel mogelijk kunnen verhelpen.

High-precision meettoestellen

 

Perfect zicht begint met de perfecte meting van jouw ogen. Je kan in onze winkels terecht voor een volwaardige oogtest door een specialist. Elke vestiging is uitgerust met high-precision toestellen om je ogen te meten, de positie van je ogen te bepalen in de bril en je brillenglazen op de meest precieze en innovatieve manier te slijpen. In combinatie met ons vakmanschap krijg je zo een perfect eindresultaat.

Laat uw ogen testen

 

L.Zwijsen onderzoekt tijdens de oogtest  uw oogafwijkingen. Onze experts geven advies over uw nieuwe bril en brilmontuur. Gaat uw voorkeur uit naar contactlenzen, dan bekijken we de voordelen van daglenzen en maandlenzen. Onze eerste zorg is dat u goed ziet én er goed uitziet. Wilt u meer weten over de oogmeting? Neem gerust contact met ons op; wij beantwoorden al uw vragen met veel plezier.