Professionele oogmeting

Voor een perfect zicht is het essentieel dat u regelmatig uw ogen laat testen. We raden u aan om gemiddeld om de 2 jaar een oogtest te laten uitvoeren om oogafwijkingen waar te nemen. De afwijking kan immers door de jaren heen wijzigen. Hiervoor hoeft u niet noodzakelijk bij een oogarts langs te gaan. Bij optiek L. Zwijsen Optics kunt u altijd terecht voor een uiterst precieze oogmeting met de meest geavanceerde toestellen.

High-precision meettoestellen

Perfect zicht begint met de perfecte meting van uw ogen. U kunt in onze winkels terecht voor een volwaardige oogtest door een specialist. Elke vestiging is uitgerust met high-precision toestellen om uw ogen te meten, de positie van uw ogen te bepalen in de bril en uw brillenglazen op de meest precieze en innovatieve manier te slijpen. In combinatie met ons vakmanschap krijgt u zo een perfect eindresultaat.

Laat uw ogen testen

L.Zwijsen onderzoekt tijdens de oogtest  uw oogafwijkingen. Onze experts geven advies over uw nieuwe bril en brilmontuur. Gaat uw voorkeur uit naar contactlenzen, dan bekijken we de voordelen van daglenzen en maandlenzen. Onze eerste zorg is dat u goed ziet én er goed uitziet. Wilt u meer weten over de oogmeting? Neem gerust contact met ons op; wij beantwoorden al uw vragen met veel plezier.