Waarom bij een lokale optieker kopen?

De laatste jaren zie je steeds meer en meer winkelketens verschijnen in het straatbeeld. Die trend merken we net zoals in alle andere sectoren ook in de optiek op. Toch kan een lokale zaak je interessante voordelen bieden die je bij een keten niet vindt.

Kwaliteit primeert

Het meest voor de hand liggende voordeel: kwaliteit komt altijd op de eerste plaats. Niet alleen omdat lokale opticiens nog écht passie hebben voor hun vak, maar ook gewoon omdat een gebrek aan kwaliteit nefast kan zijn voor een lokale zaak. Kennis van zaken, van onze leveranciers en van onze klanten laten ons toe om het verschil te maken. Wij tellen ‘s avonds geen schaapjes voor het slapengaan, maar dromen over het optimaliseren van ons assortiment en onze service.

L.Zwijsen Optics is een erkend Variluxcenter, waardoor je verzekerd bent van kwalitatieve glazen en superieure service. We zijn mee met de laatste trends en nieuwigheden in de optiekwereld. 

Een stapje voor op de mode

Op zoek naar een unieke bril die niet door 98% van de bevolking gedragen wordt? Dan kan je maar beter bij een lokale opticien shoppen. Grote winkelketens volgen de mode, lokale winkel bepalen ze zelf. Lokale optiekers zoals L.Zwijsen Optics kiezen niet alleen zorgvuldig iedere bril uit die wordt verkocht, ze kennen hun assortiment ook door en door. Op deze manier kiezen we gericht naar de perfecte bril voor jou. Zo ben je zeker van een unieke, trendy bril die bij jouw persoonlijkheid past.

Persoonlijke band tussen verkoper en klant

L.Zwijsen Optics is een familiezaak waar je met de glimlach geholpen wordt. We vinden het belangrijk onze klanten te leren kennen om zo jouw verwachtingen te leren analyseren bij het kiezen van een nieuwe bril. Deze persoonlijke aanpak is waar we in uitblinken en waar we terecht trots op zijn. 

Zelf eens aan den lijve ondervinden wat het de voordelen van lokaal ondernemen is? Spring gerust eens binnen in een van onze winkels in Mol, Herentals of Sint-Niklaas.

Lokale optieker persoonlijk contact met klant