L. Zwijsen Optics ­ Progressieve brilglazen nodig?

Variabele kijkafstand? Geen probleem!

 

Dichtbij én veraf

 

Onze kijkgewoonten zijn de laatste jaren enorm veranderd. Op het werk spenderen we vele uren voor een computerscherm, ‘s avonds zakken we onderuit voor tv, we zitten meer dan ooit op onze smartphone en ook snel iets opzoeken op de laptop of tablet is dagelijkse kost. En dat laat zijn sporen na op onze ogen, die tegen de avond vaak droog of vermoeid aanvoelen.

We focussen ons steeds meer op zaken die zich op armlengte bevinden. Maar ook ons gezichtsveld buiten de nabijzone blijft belangrijk: denk bijvoorbeeld aan met de auto rijden, een bioscoop- of theatervoorstelling bijwonen, een wandeling maken of naar een sportwedstrijd gaan kijken. Onze ogen moeten zich meer dan ooit aanpassen aan verschillende lengtes waardoor flexibiliteit een steeds belangrijkere rol speelt. Hoe los je dat op?

 

The best of both worlds

 

Flexibiliteit is hét sleutelwoord bij uitstek voor de baanbrekende Varilux X Series. Dankzij revolutionaire personalisatie passen de progressieve glazen zich nog beter aan jouw kijkbehoeften aan. Zowel in de verte als van dichtbij is de Varilux X Series niet te kloppen: een haarscherp en gedetailleerd beeld ligt voortaan binnen handbereik.

Dankzij de baanbrekende Xtend® Technology vloeien de verschillende sterktes vlot in elkaar en blijft je gezichtsveld optimaal ongeacht de afstand. Bovendien krijg je hierdoor een groter kijkvolume. Een troebel beeld of onscherp zicht wanneer je je focus verandert? Daar heb je dankzij de progressieve glazen geen last meer van.

 

Vrijheid en energie

 

De grootste troef van de Varilux X Series is de vrijheid die de progressieve glazen met zich meebrengen. Je wordt niet langer belemmerd in je dagdagelijkse bezigheden door een troebel zicht en bovendien kom je ‘s avonds met meer energie thuis.

Bovendien kan je nog steeds genieten van een uiterst voordelige duo actie. Een extra zonnebril op sterkte nodig? Dankzij de duo actie geniet je zo ook van een fantastisch zicht  tijdens de zonnige dagen. Kom gerust langs voor verdere informatie omtrent deze actie.

Nood aan een professionele oogmeting? L. Zwijsen Optics helpt u graag verder waardoor u lange wachttijden bij de oogarts vermijdt. Als erkend Varilux verdeler kan je bovendien de nieuwe Varilux X Series in ieder van onze winkels komen uittesten. Kom gerust eens langs voor meer uitleg of contacteer een van onze medewerkers!