OPTOMETRIE, KIJKCOMFORT OP ÉÉN

Bij L. Zwijsen Optics ligt de focus op kijkcomfort. Naast de juiste correctie speelt ook de gezondheid van je ogen daarbij een grote rol. Onze opticiens staan voor je klaar voor vragen en onderzoeken met betrekking tot je ooggezondheid. De betekenis van optometrie is letterlijk "oogmeetkunde", maar optometrie is veel meer dan het meten van de ogen.

Ogen laten uitmeten bij L. Zwijsen Optics

Het is belangrijk regelmatig je ogen regelmatig te laten uitmeten, zodat je optimaal kan genieten van het meest performante zicht. Dit kan trouwens veel sneller dan bij een oogarts en makkelijk met onze online agenda afspraken module via de website www.lzwijsenoptics.be.

Stellen we na de meting vast dat je ogen verdere behandeling nodig hebben? Dan kan er, door de goede samenwerking met de oogarts, snel actie ondernomen worden. Dat maakt een bezoek aan ons efficiënt én makkelijk. Jouw ogen zijn kostbaar. Neem daarom bij klachten of vragen altijd even contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Kijkt als gegoten

Het allerbeste zicht bereik je niet met standaard brillenglazen, want elk oog is anders. Daarom brengen wij met het geavanceerde Visioffice meetsysteem meerdan 20 meetgegevens in kaart die uniek zijn voor jouw ogen, jouw unieke eyecodeTM. In 3 stappen krijg jij een bril, of contactlenzen die aangepast zijn aanjou, zodat jij je kijkgewoonten zo min mogelijk hoeft aan te passen.

Het resultaat:
Scherp zicht zonder vertekeningen op alle afstanden, ongeacht de richting waarin je kijkt. Want ook de juiste afstelling van jouw montuur nemen wij voor ons. Eerst zien en dan geloven? Kom zeker eens langs!

kijkcomfort op één