Theo Eyewear: Belgische eigenzinnige monturen

MERK IN DE KIJKER

L. Zwijsen heeft al een aantal jaar het topmerk Theo Eyewear in zijn vaste collectie en daar zijn we fier op! Theo is een begrip in de internationale optiekwereld en bovendien maakt het merk van elk montuur een ware eyecatcher. Toch zijn deze brillen nog geen alledaags beeld op straat en daar willen we bij L. Zwijsen verandering in brengen. Ontdek het verhaal van Theo Eyewear, het Belgische merk met pit. 

 

Een Belgisch merk met een exclusieve visie

Theo Eyewear is een op-en-top Belgisch merk ontstaan in Antwerpen en Brugge.  Wim Somers en Patrick Hoet, gepassioneerde opticiens met elk hun eigen winkel, besloten zelf een collectie op de markt te brengen omdat ze hun klanten iets anders wilden aanbieden dan de mainstream monturen. In 1989 werden de eerste Theo brillen op de markt gelanceerd onder het motto 'Theo loves you'. Bijna 30 jaar later heeft dit eigenzinnige Belgische brillenmerk nog steeds hetzelfde doel: eigentijdse, excentrieke modellen met een tikkeltje humor ontwerpen. Een Theo-montuur blinkt uit dankzij de extravagante designs, intense kleuren en uitzonderlijke materialen. Tweejaarlijks wordt een nieuwe collectie gelanceerd,  waarmee de ontwerpers steeds durven te verrassen en baanbrekend uit de hoek te komen. Het merk wordt ondertussen in een 50-tal landen verdeeld. 

 

Theo Eyewear: elk montuur een kunstwerk

Theo Eyewear ontwerpt excentieke monturen voor de rebellen onder ons. Wie kiest voor een Theo-bril heeft een individualistische, uitgesproken stijl en wil zijn persoonlijkheid ook graag terugzien in zijn bril. De monturen zijn steeds verrassend, vernieuwend en spectaculair en werden al een paar keer gedragen door modebewuste celebrities zoals Elton John. Originaliteit, onvoorspelbaarheid en kwaliteit zijn het handelsmerk van het Belgische label, waarbij de details een bijkomende dimensie toevoegen aan het ontwerp. 

 

Wil je graag de nieuwe collectie van Theo Eyewear ontdekken? Aarzel niet om even de lookbook te doorbladeren op hun website of om de nieuwste monturen uit te proberen in jouw favoriete L. Zwijsen winkel te Mol, Herentals of Sint-Niklaas. Klassiekers, pure designstukken, limited editions en buitengewone Theo monturen:  wij hebben ze allemaal!