Vacatures: L.Zwijsen Optics zoekt medewerkers voor haar vestigingen

Ben jij die dame of heer die service, klant gericht denken en vriendelijkheid door zijn bloed heeft stromen. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze winkels bevinden zich in Herentals, Mol en Sint-Niklaas en staan, sinds het ontstaan, bekend om zijn professionaliteit en uitstekende service. Onze collecties bevatten de mooiste brillen en zonnebrillen en zijn altijd up-to-date. Daarnaast hechten wij zeer veel waarde aan de juiste oogzorg om onze klanten zo comfortabel en goed mogelijk te laten zien.

Jouw werkzaamheden bestaan uit een zeer divers palet van taken;
Het ontvangen en te woord staan van klanten, het aannemen van telefoongesprekken, het maken en plannen van afspraken, zorgdragen voor de juiste uitstraling van de winkelvloer, afleveren van diverse producten, adviseren van monturen en zonnebrillen, het plaatsen en opvolgen van bestellingen,  etc. Kortom, wij beloven je een gevarieerde dag, iedere dag!

Herken je jezelf in deze werkzaamheden, heb je gevoel voor mode en stijl, ben je een commercieel talent en zoek je een gevarieerde en afwisselende werkplek. Klik dan door naar onze  Jobs

vacature Sint-NIklaas en Mol