Eyezen: gedaan met vermoeide ogen!

De vakantie is achter de rug en we zitten terug op kantoor. Altijd even wennen om opnieuw zo veel achter de computer te zitten. Heb je al last van vermoeide ogen door continu naar je scherm te staren? Daar bieden Eyezen glazen een oplossing voor.

 

Light Scan en Eyezen Focus technologie
 

Eyezen glazen van Essilor beschermen namelijk tegen blauw-violet licht, afkomstig van smartphones, computers, laptops, tablets en ga zo maar verder. Op dagelijkse basis raken onze ogen hierdoor enorm vermoeid - denk maar aan droge ogen of de extra inspanning die we leveren bij het lezen.

Dankzij de Light Scan technologie worden UV-stralen en schadelijk blauwviolet licht gefilterd. Verder resulteert de Eyezen Focus technologie in minder vermoeide en gespannen ogen. Een win-win situatie voor digitaal actieve personen!

 

Het maximale comfort voor jouw ogen

 

Welke voordelen levert dat op? Gedurende de hele dag krijg je de juiste bescherming voor je ogen. Op lange termijn beschadigt dit blauw-violette licht immers het netvlies (maculadegeneratie), en door de accommodatie ondersteuning blijven de oogspieren maximaal presteren tot het einde van de dag. Kortom: de Eyezen glazen van Essilor staan garant voor de toekomst van jouw ogen.

“Het leven begint bij veertig…” en dan heb je een andere sterkte nodig om zowel van dicht als van ver te kunnen zien. Ook daar helpen we je graag mee verder. De Varilux X-Series van Essilor zijn de meest vooruitstrevende multifocale glazen op de markt en zorgen voor een optimaal zicht op alle afstanden, zonder die vervelende bijwerkingen van oudere generaties. Zo hoef je bij de opticien geen meerdere brillen aan te schaffen of een aparte leesbril te voorzien. Dat maakt het allemaal net dat tikkeltje makkelijker tijdens die eerste paar weken na de vakantie.

Ontdek onze Eyezen en Varilux producten in onze winkels. Bekijk zeker ook eens onze actie met superkortingen op een tweede bril!

Eyezen glazen