Een unieke bril voor een uniek gezicht

Accentueer je gezicht met een geschikte brilmontuur!

Er zijn duizenden verschillende brilmonturen beschikbaar van verschillende brillen merken. Opticien L.Zwijsen Optics geeft u inspiratie om de geschikte brilmontuur te kiezen waarvan u gaat schitteren. U vindt tevens al deze merken in onze brillenwinkel in de gemeente Mol, Herentals en Sint-Niklaas.

 

Lindberg

Ga voor een Lindberg bril als u een statement wil maken met uw bril. Lindberg is namelijk gekend om zijn unieke design. Deze hippe brillen zijn gemaakt van kwalitatieve materialen en bevatten geen schroefjes. Dit Deens design bevat klassieke elegante en tegelijkertijd ook simpliciteit. Dit maakt van de Lindberg monturen een licht model dat u niet stoort tijdens de dagelijkse bezigheden. Ervaar met de Lindberg brilmonturen een tijdloze elegantie dankzij de sterke materialen zoals titanium, acetaat, goud, platina en diamanten. Elke bril wordt met de hand afgewerkt en bevat een uniek nummer.

Lindberg heeft zowel brillen als zonnebrillen in zijn assortiment. Dit laat u toe om ieder moment en tijdens elk seizoen er goed uit te zien.

 

Lindberg brilmonturen dames

De damesbrillen van Lindberg geven een unieke touch aan uw gezicht. Dankzij het minimalistische frame zonder schroeven of revetten ervaart u het grootse draagcomfort. Elk brilmontuur is in meer dan 35 kleuren beschikbaar. Ideaal dus om je eigen stijl te bepalen!

Lindberg brilmonturen heren

Een bril die je mannelijke look accentueert? De Lindberg brillen geven een luxueuze uitstraling die bovendien comfortabel op de neus rusten.  Met meer als 12 verschillende subcollecties herenbrillen is er vast en zeker de perfecte bril voor u!

Lindberg brilmonturen kinderen en tieners

Brillen voor kinderen moeten niet enkel mooi ogen maar ook flexibel zijn. De kinderbrillen bestaan uit bétatitanium dat er niet alleen voor zorgt dat de bril een lichtgewicht is, maar ook sterk en bovendien hypoallergeen. Dankzij de sterke frame is de kans op breuken aanzienlijk minder! Er werd ook rekening gehouden met de ergonomische vorm van de neuskussentjes die zich aanpassen naar de neus van je kind.

 

Face à Face

Als je één beschrijving wilt gebruiken om de collectie van Face à Face brillen voor te stellen, dan is het wel een eigentijdse en kleurrijke bril met een artistiek temperament. Stuk voor stuk zijn het design brillen, een kunstwerk op zich. Het volume, de vormen, materialen en ook de textuur van de bril maakt dat je een Face à Face bril van op afstand herkent. Het staat voor eigen persoonlijkheid en onderstreept de creativiteit. Elk model wordt nog steeds bedacht door Pascal Jaulent, de oprichter van Face à Face. Zowel de brilmonturen voor dames als voor heren zijn gekend om hun interessante vorm en kleur. Op het strand genieten van een cocktail is nóg stijlvoller dankzij de zonnebrillen van Face à Face!

 

Anne et Valentin

De trendy brillen van het Franse merk Anne et Valentin zijn uniek dankzij het gebruik van kleur, techniciteit en verfijnde afwerkingen. De visie van de oprichters Anne et Valentin bestaat er in om brillen te maken op maat van de personen. Elk brilmontuur heeft zijn eigen karakter en maken uw look af. Wilt u een nieuwe bril kopen, bekijk dan zeker de collectie van Anne et Valentin.

 

De perfecte bril voor u

We geven u graag advies op maat en bekijken samen met u welke bril het best bij u past. Kom langs in een van onze winkels in Mol, Herentals of Sint-Niklaas en ontdek onze actieglazen aan een voordelig tarief! Bovendien kan u profiteren van extra kortingen bij de aanschaf van een tweede bril.

 

L. Zwijsen Optics