Brillentrends najaar 2020 ­ L. Zwijsen Optics

Het jaareinde komt weer stilletjesaan in zicht en dat betekent ook dat het weer tijd is om een oogje te werpen op de najaarstrends van 2020. Wij geven alvast een voorproefje aan welke hippe monturen, kleuren en stijlen je jezelf kan verwachten dit najaar.

Kleur in al zijn pracht

Van koel tot warm en van licht tot donker, de keuze blijft enorm. Nagenoeg het volledige spectrum aan kleuren komt terug in de brilmonturen dit najaar. Goud blijft één van de favorieten en zorgt meteen voor dat tikkeltje extra allure waar je naar op zoek bent. Verder zien we ook de ‘winsterse’ kleuren die populair blijven zoals rood, oranje en roodbruin, maar ook turquoise en felgeel worden gesmaakt om die eindejaarslook helemaal compleet te maken.

Wil je toch nog net iets verder gaan en helemaal een fashion-statement maken? Dan tippen we de popart-prints. Deze kleurrijke monturen maken dit najaar echt hun intrede en sluiten perfect aan bij elke look.

Bold & Beautiful

Volume is hip en dat zien we ook terug in de brilmonturen. De monturen hoeven niet langer dun te zijn - zoals dat de afgelopen jaren het geval was - maar mogen vandaag aangesproken aanwezig zijn. Net daarom zien we dit najaar veel monturen met ‘body’ terug. Niet verrassend toch? Aangezien een bril de laatste jaren echt meer en meer zijn opmars maakte als modeaccessoire. 

De aanwezige en volumineuze monturen zijn bovendien gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen. Ga je voor een stoere look of kies je liever voor elegant?

ROND-uit natuurlijk

Rond en vloeiend, dat zijn de termen die de najaarstrends van 2020 als geen ander beschrijven. Ook daardoor zien we weer een toppertje van weleer terugkeren. De klassieke “nerdbril”, weliswaar met een unieke touch in verwerkt. Brillen die jaren geleden populair waren, staan zo terug op de bovenste plank.

Ook de natuur blijft een inspiratiebron. Zo zien we bijvoorbeeld enkele trendy monturen die op een leuke manier ruwe en ongepolijste afwerking combineren. Het resultaat? Een spannend contrast, waardoor jij zeker zal shinen!

Veel moois om uit te kiezen

Zoveel moois, dat wordt nog moeilijk kiezen. Maak snel een afspraak in een van onze vestigingen en kom jouw favoriet passen!

Najaarstrends 2020