Multifocale lenzen

Scherp zien voor ver en nabij

Multifocale lenzen versus leesbril

Vanaf 40 jaar komt het vaker voor dat je een leesbril nodig hebt. Wie zowel bijziend als verziend is, moest vroeger een multifocale bril dragen. Of misschien combineer je contactlenzen wel met een leesbril. Met de multifocale lenzen heb je zowel een leesgedeelte als een gedeelte om verder te kunnen kijken. Je hoeft dus niet meer te zoeken naar je leesbril als je een sms ontvangen hebt. Met leeslenzen ervaar je het comfort van vrij te kijken en toch ook te kunnen lezen. Tijdens het sporten, kan je voortaan ook aflezen hoeveel km. je reeds hebt gelopen of hebt gefietst. Of stel je eens voor dat je zonder een leesbril gaat winkelen en toch de prijzen en producten van dichtbij kan bekijken. Het zijn maar enkele voorbeelden waar de multifocale lenzen een meerwaarde kunnen betekenen zowel tijdens je dagdagelijkse taken of occasioneel in je vrije tijd.

Multifocale daglenzen

De multifocale daglenzen zijn lenzen met het grootste draagcomfort. De lens bestaat uit verschillende zones om zowel dichtbij als veraf te zien. De hersenen passen zich aan zodat u scherpe beelden waarneemt. En dat zonder maar te moeten denken aan het onderhoud van de lenzen. L. Zwijsen Optics helpt u graag bij het vinden van de juiste type lens die perfect bij u past. Net zoals bij gewone daglenzen bestaan er verschillende types. Kom langs in één van onze L. Zwijsen Optics winkels in Herentals, Mol of Sint-Niklaas of maak online een afspraak om de mogelijkheden voor u te bekijken.

Online multifocale lenzen bestellen

Wenst u uw contactlenzen graag online te bestellen? Via onze bestelpagina kan u snel en gemakkelijk uw favoriete contactlens online bestellen. Wij bieden contactlenzen (online) aan van de meest innovatieve merken, zoals Alcon, Baush & Lomb, Coopervision en Johson & Johnson. Voor persoonlijk advies kan u ons steeds contacteren.