Online lenzen bestellen

Jouw lenzenspecialist

 

Bij L. Zwijsen Optics weten we niet alleen alles over brillen maar ook over lenzen. Onze contactlens specialisten bieden de allermodernste types contactlenzen (online) aan van de meest innovatieve merken, zoals Alcon, Baush & Lomb, Coopervision en Johson & Johnson. Bovendien hebben we een grote voorraad lenzen in huis.

Daglenzen
Iedere dag jouw ogen het comfort van nieuwe lenzen verschaffen? Dankzij onze daglenzen profiteren je ogen van maximale hygiëne en jij van maximale flexibiliteit. Aangezien je daglenzen dagelijks vervangt, hoef je je geen zorgen te maken over verspilde gebruikstijd. Ideaal voor een avondje uitgaan of een uitstap met familie of vrienden zonder het risico te lopen dat je bril zoek raakt of beschadigd wordt. Geklungel met lenzenvloeistof? Niet met daglenzen.

Maandlenzen
Wie speciale materialen wenst of specifieke noden heeft voor zijn of haar ogen opteert best voor maandlenzen. Er is bij dit type lens immers meer variatie mogelijk dan standaard daglenzen. Daarnaast zijn ze kostenefficiënter dan daglenzen wanneer je ze in prijs vergelijkt. Je dient ze wel steeds na gebruik te desinfecteren met lenzenvloeistof. Voor advies op maat, zoals bijvoorbeeld welk type lens het best bij jou past, kan je steeds terecht bij L. Zwijsen Optics.

Torische lenzen
Dit type lens is geschikt voor mensen met astigmatische ogen, wat betekent dat de vorm van het oog eerder ovaal is en niet over een ideale ronde vorm beschikt. Torische lenzen zijn specifiek ontwikkeld om die afwijkende vorm te corrigeren daar waar de traditionele sferische lens hier geen directe invloed op heeft.

Multifocale lenzen
Zie je zowel van dichtbij als in de verte onscherp? Dan bieden multifocale lenzen een oplossing - geen geknoei meer met twee brillen of lenzen en een leesbril. Zo geniet je in iedere situatie van een optimaal en kristalhelder zicht, of je nu leest, sport, tv kijkt of een smsje typt. Deze all-in-one lenzen zijn beschikbaar in dag- en maandformaat.

 

Full service
 

Voor ons is het een doel op zich om je zonder zorgen lenzen te laten dragen. Voor aanpassingen van contactlenzen is het noodzakelijk dat we eerst alle metingen uitvoeren om voor jou de juiste lens te zoeken. We leren je ook aan hoe je contactlenzen inbrengt en hoe je ze verwijdert. Daarna heb je de mogelijkheid de paslenzen enkele dagen uit te proberen, gevolgd door (een) nacontrole(s)

Eenmaal de juiste lens gevonden, sturen we elke maand een bericht om je eraan te herinneren de lenzen te wisselen (in het geval van maandlenzen) en nodigen we je telkens uit voor een halfjaarlijkse controle. Op deze manier behoud je steeds het optimale zicht en draagcomfort.  We zorgen eventueel voor tussentijdse aanpassingen. Graag meer geweten over de prijzen die verbonden zijn aan een heraanpassing? Raadpleeg dan onze FAQ op de contact pagina. Tijdens je bezoeken of via de website vertellen we je graag over de nieuwste ontwikkelingen en lopende acties. Vraag ernaar in onze winkels of maak onmiddellijk een afspraak in de online agenda.

 

Hoe lenzen bestellen?
 

Contactlenzen online bestellen kan via onze bestelpagina. Je vindt er naast ons uitgebreid aanbod brillen ook tientallen verschillende soorten daglenzen, maandlenzen, torische lenzen of multifocale lenzen. Neem een kijkje en maak komaf met vermoeide ogen, wallen en tranende ogen!