Sportbrillen

Een bril voor elke sport

Wilt u sporten met bril, dan moet u in de eerste plaats rekening houden met de aard van de activiteit. U gaat bv. niet fietsen met uw voetbalschoenen! Elke sport heeft specifieke eigenschappen en behoeften. Zo varieert de mate van windbescherming als u gaat fietsen, lopen, skiën of golfen. Bij L. Zwijsen Optics hebben we een gevarieerd aanbod Oakley-sportbrillen. Op basis van de vorm van uw gezicht kunnen we u het meest geschikte montuur adviseren voor een optimale afscherming.

  • Sportbrillen Oakley
  • Professionele sportbrillen
  • Sportbrillen voor iedereen
  • Sportbrillen bij Zwijsen
  • Ons aanbod sportbrillen
  • Sportbrillen voor op de fiets

Passende glazen

Behalve het model, heeft elke sport ook zijn specifieke behoeftes in functie van de glazen. U heeft bv. contrasterende glazen zoals Prizm Trial nodig om te mountainbiken in de bossen. Voor op de weg raden we dan weer de Prizm Road aan en de Prizm Golf geeft een perfect contrast zodat u de glooiingen op het groene golfterrein beter kunt zien. Doet u aan watersport, dan hebben we sportbrillen met gepolariseerde glazen die alle schitteringen wegwerken.

Officiële Oakley-dealer

Omdat wij een authorized Oakley-dealer zijn, vindt u bij ons een groot aantal modellen. U kunt Oakley-sportbrillen ook volledig op maat samenstellen, in functie van uw behoeften en gezichtsvorm. Uiteraard kunnen we bijna elk model voorzien van Oakley-glazen op sterkte.

Welke sport u ook beoefent, wij hebben de juiste bril voor u! Kom langs in een van onze winkels en ontdek de ruime collectie sportbrillen. Of contacteer ons voor meer informatie of een afspraak.