Sportbrillen

Een bril voor elke sport

Wil je sporten met bril, dan moet je in de eerste plaats rekening houden met de aard van de activiteit - je gaat toch ook niet fietsen met voetbalschoenen? Elke sport heeft specifieke eigenschappen en behoeften. Zo varieert de mate van windbescherming als je gaat fietsen, lopen, skiën of golfen. Bij L. Zwijsen Optics hebben we een divers aanbod Oakley-sportbrillen. Op basis van de vorm van je gezicht adviseren we je het meest geschikte montuur voor een optimale afscherming.

  • Sportbril Oakley
  • Sportbril Oakley
  • Sportbril Oakley
  • Sportbril Oakley

Sportbril op sterkte?

Behalve het model heeft elke sport ook zijn specifieke behoeftes in functie van de glazen. Zo heb je bijvoorbeeld contrasterende glazen nodig om te mountainbiken in de bossen - al gedacht aan een fietsbril op sterkte zoals de Prizm Trial? Voor op de weg raden we dan weer de Prizm Road aan en de Prizm Golf geeft een perfect contrast zodat je de glooiingen op het groene golfterrein beter kunt zien. Is watersport meer jouw ding? Dan hebben we sportbrillen met gepolariseerde glazen die alle schitteringen wegwerken.

Sta je liever aan de zijlijn met de zon op je gezicht en een fris drankje in de hand? Dan raden we een zonnebril op sterkte aan om nog meer te genieten van jouw favoriete sport. Ook brillen zonder sterkte zoals bijvoorbeeld een reguliere fietsbril of zonnebril zijn steeds bij ons beschikbaar.

Officiële Oakley-dealer

Omdat wij een authorized Oakley-dealer zijn, vind je bij ons een groot aanbod in de nieuwste modellen. Uiteraard is het mogelijk bijna elk model te voorzien van Oakley-glazen op sterkte.

Welke sport je ook beoefent, wij hebben er de gepaste sportbril op sterkte voor! Kom langs in een van onze winkels en ontdek de ruime collectie sportbrillen. Of contacteer ons voor meer informatie of een afspraak.