Kinderbrillen

Uw kleine meid of jongen wil er natuurlijk leuk uitzien, maar voor een kind in de groei zijn de juiste glazen en een correcte opvolging essentieel. U kunt steeds op de ervaren opticiens van L. Zwijsen Optics rekenen voor deskundig advies en begeleiding.

Fashion for kids draait niet enkel rond mode alleen. Een kindergezicht heeft totaal andere eigenschappen dan het gezicht van een volwassene. Daarom werken wij met collecties die specifiek gemaakt zijn voor kinderen. We hebben een collectie voor meisjes die van specifieke kleuren en kleine, leuke details houden en voor jongens die op hun beurt dan weer wat stoerder willen overkomen. Voor de allerkleinsten hebben we zelfs een collectie die samen met kinderchirurgen werd ontworpen. Zo kunnen wij uw kind optimaal helpen binnen de evolutie van het zicht. Het is natuurlijk ook belangrijk om kinderen van de schadelijke UV-stralen te sparen. Daarom hebben we ook een uitgebreide zonnebrillencollectie voor kinderen in huis.

Kinderen worden steeds vroeger gescreened op een mogelijke oogafwijking. Dikwijls is het van groot belang om één van de oogjes af te plakken. Hierdoor wordt het minder goede oog gestimuleerd om te kijken. Dit werpt voor de verdere ontwikkeling van het zicht zijn vruchten af. Daarom kan je ook bij ons terecht voor oogpleisters.

Vertrouw op een expert

Een goede opvolging is belangrijk voor de verdere groei van het kind. Wanneer u van bij de oogarts komt met het voorschrift, wenst u toch in volle vertrouwen de beste oogzorg. Daarom hechten wij als geconvencioneerde opticien evenveel belang aan de aanpassing van de bril als aan de juistheid van de montage voor de glazen.
Uiteraard krijgt u bij elke aflevering van de bril de nodige documenten voor de hoogste terugbetaling door uw ziekenfonds.

Kom langs in een van onze winkels en ontdek onze uitgebreide collectie voor kinderen. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste bril.