Kinderbrillen

Je kleine meid of jongen wil er natuurlijk leuk uitzien, maar voor een kind in de groei zijn de juiste glazen en een correcte opvolging essentieel. Je kan steeds op de ervaren opticiens van L. Zwijsen Optics rekenen voor deskundig advies en begeleiding voor de optimale kinderbril. Zo draagt de nieuwe bril van jouw kind naast een schattige of stoere look ook bij tot de gezonde ontwikkeling van zijn of haar ogen.

  • Lindberg Bril Kinderen
  • Lindberg Bril Kinderen
  • Little Paul And Joe Bril Kinderen
  • Little Paul And Joe Bril Kinderen
  • Little Paul And Joe Bril Kinderen
  • Lindberg Bril Kinderen
  • Lindberg Bril Kinderen
  • Lindberg Bril Kinderen
  • Lindberg Bril Kinderen
  • Lindberg Bril Kinderen

Speciaal voor onze (b)engeltjes
 

Fashion for kids draait niet enkel rond mode alleen. Een kindergezicht heeft totaal andere eigenschappen dan het gezicht van een volwassene. Daarom werken wij met collecties die specifiek gemaakt zijn voor kinderen. We hebben een collectie voor meisjes die van specifieke kleuren en kleine, leuke details houden en voor jongens die op hun beurt dan weer wat stoerder willen overkomen.

Voor de allerkleinsten hebben we zelfs een collectie die samen met kinderchirurgen werd ontworpen. Zo kunnen we jouw kind optimaal helpen binnen de evolutie van het zicht. Het is natuurlijk ook belangrijk om kinderen tegen schadelijke UV-stralen te beschermen. Daarom hebben we een uitgebreide zonnebrillencollectie voor kinderen beschikbaar met brillenglazen die onze allerkleinsten hier optimaal tegen beveiligen.

Meer weten over kinderbrillen/zonnebrillen

 

Een lui oog is zo verholpen!
 

Kinderen worden steeds vroeger gescreend op een mogelijke oogafwijking. Een lui oog bijvoorbeeld  is een veelvoorkomend probleem bij kinderen en om die reden wordt het vaak ook afgeplakt. Die maatregel stimuleert het oog om te kijken, wat voor de verdere ontwikkeling van het zicht zijn vruchten afwerpt. Daarom kan je ook bij ons terecht voor oogpleisters.

 

Vertrouw op een expert
 

Een goede opvolging is belangrijk voor de verdere groei van het kind. Wanneer je van bij de oogarts komt met het voorschrift, wens je toch in volle vertrouwen de beste oogzorg. Daarom hechten wij als geconventioneerde opticien evenveel belang aan de aanpassing van de bril als aan de juistheid van de montage voor de glazen.

Uiteraard krijg je bij elke aflevering van de bril de nodige documenten voor de hoogste terugbetaling door het ziekenfonds.

 

Hippe brillen gezocht?
 

Kom langs in een van onze winkels en ontdek onze uitgebreide collectie voor kinderen. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste bril. Zo verhelpen we een lui oog of vermoeide ogen. En je kind? Die blijft gewoon de coolste van de klas.

Kom eens langs in één van onze winkels!