Bestel uw contactlenzen online

Snel en eenvoudig contactlenzen online bestellen

Wenst u contactlenzen of multifocale lenzen online te bestellen? Laat de contactlenzen bij u thuis leveren, of haal ze af in één van onze winkels in Herentals, Sint-Niklaas of Mol. Bovendien zijn de verzendkosten helemaal gratis wanneer u de lenzen afhaalt bij de L.Zwijsen-winkel

Het ruime assortiment van L.Zwijsen bestaat uit verschillende typen contactlenzen: sferische lenzen, torische lenzen, multifocale lenzen en kleurlenzen.

Bestel online contactlenzen via Weiss (Webshop) 

 

Herentals

Bestel uw lenzen online

Bestel online

 

Sint-Niklaas

Bestel uw lenzen online

Bestel online

 

Mol

Bestel uw lenzen online

Bestel online

Koop uw contactlenzen via Weiss! Er is een ruim aanbod van daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. U vindt er ook lenzenvloeistof voor alle typen contactlenzen.
Hebt u droge ogen, dan kunt u kiezen uit onze oogdruppels die zorgen voor een verlichting van de droge ogen of geïrriteerde ogen.

L.Zwijsen biedt verschillende lenzen aan van verschillende "A" merken van alle leveranciers: Air Optix, Daillies lenzen, Biofinity lenzen, Acuvue Moist, Proclear, PureVision, ... En dit onder professionele begeleiding

 

Bestel uw lenzen online via het invulformulier

Via dit invulformulier komt uw online bestelling rechtstreeks bij onze L.Zwijsen-winkel terecht. U krijgt een bevestiging als uw contactlenzen beschikbaar zijn in de gekozen winkel in Herentals, Sint-Niklaas of Mol.

CAPTCHAThis question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

F.A.Q.

 

Daglenzen of maandlenzen ?

Er zijn een aantal verschillen tussen deze 2 soorten lenzen. Het grootste verschil is natuurlijk de tijdsduur die men hanteert. Het spreekt voor zich dat men daglenzen 1 dag inhouden en daarna weggooien terwijl we maandlenzen pas iedere maand moeten vervangen.

Daglenzen zijn over het algemeen hygiënischer aangezien men geen moeite moet doen om de lenzen mooi en rein te houden met lenzenvloeistof wat wel het geval is bij maandlenzen. Vermits u telkens een nieuwe lens gebruikt, behoudt u het maximale zicht- en draagcomfort, elke dag opnieuw. Bovendien wordt de zuurstofdoorlaadbaarheid telkens optimaal gehouden.

Wat zijn torische lenzen?

Last van astigmatische ogen? Dan zijn torische lenzen uitermate geschikt! Bij een astigmatische aandoening zie je zowel dichtbij als in de verte onscherp. Dit kan in combinatie met bijziendheid of verziendheid voorkomen. Torische lenzen zorgen ervoor dat deze 2 gezichtsveldafwijkingen samen worden gecorrigeerd.

Hoe onderhoud ik best mijn maandlenzen?

Voor een all-in-one reiniging neemt u ’s morgens de lenzen uit het lenzendoosje. Spoel ze eerst in de handpalm, om vervolgens de lens in de handpalm zacht in te wrijven met lenzenvloeistof. Vervolgens kan u ze gebruiken.

’s Avonds neemt u de lenzen uit en legt u ze in het lenzendoosje. Vervolgens giet u de lenzenvloeistof in het lenzendoosje.

Hoe breng ik contactlenzen aan en doe ik ze uit?

Kan ik mijn lenzen thuis of op kantoor laten leveren?

Uiteraard kan u uw contactlenzen thuis of op kantoor laten leveren. Dit kan je door ze te bestellen via onze bestelpagina, of via het invulformulier van onze website, in de opmerking. U kan steeds ook telefonisch met ons contact opnemen.