Brillenmode op jouw maat

Jouw zicht en uitstraling is de focus bij opticien L. Zwijsen Optics. In onze 3 vestigingen in gemeente Mol, Herentals en Sint-Niklaas hebben wij een uitgebreid aanbod aan contactlenzen, monturen en multifocale lenzen. Onze experts helpen je graag verder om de perfecte oplossing te vinden die niet alleen je zicht verbetert maar ook perfect aansluit op jouw persoonlijke stijl.

Wij gaan niet licht over jouw zicht
 

De 3 belangrijkste waarden die we bij L. Zwijsen Optics hanteren zijn comfort, kijkbehoefte en esthetiek. Onze experts staan je bij met de meest vergaande begeleiding tijdens de aankoop en service na aankoop van een bril en/of contactlenzen. Als Varilux Centers in Herentals, Mol en Sint-Niklaas bieden we onder andere 3 jaar breuk- en diefstalgarantie op multifocale glazen, de Eyezen® en 360° unifocale glazen.

 

Oogtest met perfect resultaat
 

Voor een oogtest hoef je niet direct bij een oogarts te gaan. Bij
L. Zwijsen Optics beschikken we over de meest geavanceerde apparatuur om je de perfecte oogtest aan te bieden.

 

Met het gloednieuwe Visioffice 2 bepalen we de positie van je ogen evenals de specifieke eigenschappen van het brilmontuur. Om de glazen van je nieuwe bril op de meest secure manier te monteren en een gepersonaliseerde look te garanderen, gebruiken we onze ultramoderne slijpmachine Mr. Orange.

 

Meer info?
 

Wens je een nieuwe bril te kopen? Optiek L. Zwijsen heeft een breed gamma aan brillen. We geven daarnaast uitgebreid advies na analyse van je dagelijkse kijkbehoefte, bijvoorbeeld over een zonnebril op sterkte. Je kan via onze site lenzen bestellen. Contacteer ons voor meer info of kom eens langs in Herentals, Mol of Sint-Niklaas en ontdek onze collectie brillen.

 

  • 57 jaar ervaring
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • 3 jaar breuk- en diefstalgarantie
  • High-precision oogtesten
  • Gewenningsgarantie