Sportbrillen

Een zonnebril tijdens het sporten, voor elke sport.

Wilt u sporten met bril, dan moet u in de eerste plaats rekening houden met de aard van de activiteit. Elke sport heeft specifieke eigenschappen en behoeften. Zo varieert de mate van windbescherming als u gaat fietsen, lopen, skiën of golfen. Maar ook de mate van contrastverhoging voor bepaalde kleuren, kunnen uw prestaties aanzienlijk verbeteren.

Bij L. Zwijsen Optics hebben we een gevarieerd aanbod Oakley-sportbrillen. Op basis van de vorm van uw gezicht kunnen we u het meest geschikte montuur adviseren voor een optimale afscherming.

Custom service.

Wenst u uw oakley volledig zelf samen te stellen, kom dan gerust langs om samen met ons uw Oakley zonnebril van A tot Z te personaliseren.
U kiest het model, kleur, afwerking, glazen en na enkele dagen kan u uw zelf samengestelde bril komen afhalen.

Op sterkte.

Wist u dat heel veel modellen van Oakley kunnen worden voorzien van glazen op sterkte? Sportbrillen beschermen u niet alleen tegen het zonlicht maar ook tegen de wind. En of het nu gaat om unifocale of progressieve glazen, unitint  of verkleurend, we kunnen u de gewenste gezichtscherpte geven tijdens het sporten of  uw buitenactiviteiten.

Zonneglazen actie 2017

Kies uit 46 verschillende tinten en geef een persoonlijke 'touch' aan uw zonnebril op sterkte.

Lees meer