Online lenzen bestellen

Uw lenzenspecialist

Bij L. Zwijsen Optics weten we niet alleen alles over brillen, maar ook over lenzen. Onze contactlensspecialisten passen alle nieuwste types van contactlenzen (online) aan van de meest innovatieve merken, zoals Alcon, Baush & Lomb, Coopervision en Johson & Johnson. Bovendien hebben we een grote voorraad lenzen in huis:

  • daglenzen
  • maandlenzen
  • torische lenzen
  • multifocale lenzen

Full service

Voor ons is het een doel op zich om u zonder zorgen lenzen te laten dragen. Daarom sturen we elke maand een bericht om u eraan te herinneren de lenzen te wisselen en nodigen wij u uit voor een halfjaarlijkse controle. Op deze manier hebt u steeds het optimale zicht en comfort. Tijdens je bezoeken of via de website  vertellen wij u graag over de nieuwste ontwikkelingen en lopende kortingen. Vraag ernaar in onze  winkels of maak onmiddellijk een afspraak in de online agenda.

Hoe lenzen bestellen?
 

1. Bestel via iLens 

Heeft u regelmatig nieuwe lenzen nodig? U kan heel gemakkelijk lenzen bestellen via ilens.be.
Ondek onze servicepunten en plaats rechtstreeks je bestelling van lenzen en onderhoudsproducten: Herentals, Sint-Niklaas, Mol

i-lens Herentals i-lens Sint-Niklaas   i-lens Mol

 

2. Download de lenzen-app

Heeft u regelmatig nieuwe lenzen nodig? Dan kunt u heel makkelijk uw lenzen online bestellen via het bestelformulier. Maar we hebben ook een lenzen-app waarmee u lenzen bestelt, een afspraak maakt voor een lenscontrole of uw profiel beheert. Download de app voor Apple of Android en profiteer van alle voordelen! Heeft u nog een vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

3. Bestel uw lenzen via onderstaand invulformulier.